Rokavlon.com No2

Αθλητικό & Χρηματιστηριακό καφενείο - www.xbet.forumgreek.com - www.xbet.forumotion.com
 
ΦόρουμΦόρουμ  PortalPortal  PublicationsPublications  Σύνδεση  ΕγγραφήΕγγραφή  Όροι Εγγραφής Όροι Εγγραφής  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Βουλή TV LiveΒουλή TV Live  xbet-YouTubexbet-YouTube  ΚαιρόςΚαιρός  Στοίχημα Στοίχημα  calculatorcalculator  

Απάντηση στη Θ.ΕνότηταΜοιραστείτε | 
 

 Ιατρείο Νευρο Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xbet

avatar

Registration date : 13/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Ιατρείο Νευρο Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής   Παρ 25 Οκτ 2013 - 15:03

Ιατρείο Νευρο Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής
http://pediatriki.yolasite.com/

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 2013

Συνεχίζουμε φέτος με την πετυχημένη σειρά του Δωρεάν Συνεδρίου "Εκπαιδεύοντας τους Γονείς" που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα.Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η θεματολογία, που θα αφορά γενικοτερα θεματα της Αναπτυξης που απασχολουν τους Γονείς και τους Ειδικούς, θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί στην πρόδρομο ανακοίνωση. Οι ομιλητές θα είναι καταξιωμένοι συνάδελφοι, ιατροί και ιατροπαδιαγωγοί, με γνώμονα την ποιότητα Ζώης Γονέων και παιδιών και την παροχή υψηλού επιπέδου πληροφοριών, με προσιτό και κατανοητό τρόπο.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ αποστέλλετε email drdimi@yahoo.com ή με μήνυμα στο 6994138988 ενώ σε λίγες μέρες θα αναρτηθεί και η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής.

Η ευθύνη μας ως ειδικούς απέναντι στο παιδί - η υποστήριξη στον γονέα.

Υπογραμμίζουμε την σημασία της λειτουργικής και ισορροπημένης ανάπτυξης του παιδιού, τόσο σωματική και συναισθηματική όσο συμπεριφορική και νοητική.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση των γονέων και των ειδικών αναφορικά με θέματα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής και παρέμβασης.

Οι τομείς ανίχνευσης και διάγνωσης αφορούν τον γνωσιακό τομέ­α όπως για μαθησιακέ­ς δυσκολίες,χαρισματικά παιδιά,πνευματική καθυστέ­ρηση, την προσοχή,την γλώσσα όπως για διγλωσσία,δυσλεξία, μνήμη, οπτικοκινητική αντίληψη, λεπτή-αδρή κινητικότητα, αισθητηριακή αντίληψη και κοινωνικοαισθηματική λειτουργία όπως σε περιπτώσεις διερεύνησης αυτισμού και διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών.

Ειδικότερα η Αναπτυξιακή Παιδιατρική ασχολείται μεταξύ άλλων με εκτίμηση στα κάτωθι αντικείμενα:
•Μαθησιακές διαταραχέ­ς
•Σχολική Φοβία
•Διγλωσσία
•Σχολική ετοιμότητα
•Διάσπαση προσοχής
•Υπερκινητικότητα
•Νοητική υστέ­ρηση
•Χαρισματικά παιδιά
•Προβληματική συμπεριφορά-κοινωνικέ­ς δυσκολίες, εκρήξεις θυμού
•Σχολική ετοιμότητα
•Διαταραχές λόγου (Τραυλισμός, εκλεκτική αλαλία)
•Ψυχοκινητική και νευρολογική ωριμότητα
•Αδέ­ξιο παιδί
•Φόβοι-διερεύνηση ψυχοσωματικών διαταραχών (Ενούρηση, εγκόπριση, αλωπεκία, διαταραχέ­ς ύπνου και διατροφής)
•Κοινωνικέ­ς δυσκολίες
•Διερεύνηση Αυτισμού και Διάχυτων Αναπτυξιακών Διαταραχών
•Ανιχνευτικά αναπτυξιακά τεστ
•Δοκιμασίες ψυχοκινητικής και πνευματικής ανάπτυξης
•Δοκιμασίες οπτικοκινητικής αντίληψης
•Ειδική αναπτυξιακή εκτίμηση συνδρόμων όπως Williams, Εύθραυστο Χ κλπ.


Phone:(+30-) 6947908479
Grammateia (+30) 6994138988
Skype: drdimitriou
Email:drdimi@yahoo.com
Facebook http://www.facebook.com/drdimi


Λεωφόρος Κηφισίας 8, Αμπελόκηποι, Αθήνα.Το Ιατρείο Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, λειτουργεί υπό την εποπτεία του του Δρ Δ.Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD, Παιδίατρο Νευροαναπτυξιολόγο.

Ο Δρ Δημήτρης Δημητρίου-Παπαβασιλείου, Παιδίατρος-Νευροαναπτυξιολόγο,Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μετεκπαιδευθεί μεταδιδακτορικά στο Πανεπιστήμιο του Yale -ΗΠΑ - Τμήμα Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Robert-Debre-Τμήμα Παιδο-νευρομεταβολικών Νοσημάτων - Παρίσι-Γαλλία.

Είναι Πιστοποιημένος Ειδικός στην Μέθοδο Παρέμβασης Καίριων Δεξιοτήτων για παιδιά με Αυτισμό και Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, του University of California Santa Barbara, Koegel Autism Center.

Συνεχίζει την στενή του επιστημονική του συνεργασία με Ερευνητικά και Πανεπιστημιακά Κέντρα στις ΗΠΑ, όπως το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Σάντα Μπάρμπαρα, το Πανεπιστήμιο του Γέιλ και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και μοιράζει την ζωή του μεταξύ Αμερικής και Αθήνας.

Ο Δρ Δημητρίου είναι επίσης Ειδικός Πολιτικός επιστήμονας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών με ειδικότητα στις Ανατολικές σπουδές και εξειδίκευση στην Μετανάστευση. Έχει διατελέσει επίσης Λέκτορας στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σε θέματα Μετανάστευσης, Ισλάμ και άλλων θεμάτων.

Μιλάει 14 ξένες γλώσσες για τις οποίες βραβεύτηκε στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Γλωσσομάθειας.

Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και Μέλος της Αμερικάνικης Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής.

Τακτικά διενεργούνται επιμορφωτικά σεμινάρια αναφορικά με την ψυχοκοινωνική και εκπαιδευτική εξέλιξη των παιδιών, τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Παρακαλώ όπως αποστείλετε email για περισσότερες πληροφορίες drdimi@yahoo.com ή hara-kastani@hotmail.gr .

O Dr Δημήτρης Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD, εξετάζει και στο Ιατρείο Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Παιδιατρικής στην Αθήνα, Λεωφόρος Κηφισίας 8, Αμπελόκηποι 11526, τηλέφωνο επικοινωνίας 6947908479 email drdimi@yahoo.com

Το Κέντρο ασχολείται με διαγνωστικά αντικείμενα στον τομέ­α της Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό σε ευρύ τομέ­α θεμάτων όπως και την Εφηβιατρική. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επιστήμονες στην Ελλάδα, με μόνο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και των γονέων τους.
http://pediatriki.yolasite.com/
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://xbet.forumotion.com
 
Ιατρείο Νευρο Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΜπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Rokavlon.com No2 :: φόρουμ ανοικτό :: Forum: Επισκεπτών & μελών :: admin σχόλιο - ειδήσεις-
Απάντηση στη Θ.ΕνότηταΜετάβαση σε: